EFKSZ – Egyesült Filozófusok Közösségi Szervezetének közösen megformált története

Egyesült filozófusok közösségi szervezetének leírása:

Üdvözletünk az egyesült filozófusok közösségi szervezetének a honlapján! Ezen a honlapunkon megtalálhatjátok a legutóbbi és legrégebbi cikkeinket a filozófiai témakörökkel és a szervezet eseményeivel és rendezvényeivel kapcsolatban!

Szervezetünk célja egy olyan közösség létrehozása ahol a filozófiai diskurzus és dialektika kéz a kézben jár! Manapság a modern-korszak filozófiai csoportjai elhanyagolják az etikai és erkölcsi mérték betartását a filozófiát művelőkkel szemben és a bölcsészeti szakmát tanuló egyetemi hallgatók is színt úgy ezen problémával szenvednek!

Mi itt egy olyan közösségi szervezetet kívánunk felépíteni ahol a tolerancia és a békesség meg a tisztelet a legfőbb úr mind közül! A mi legnagyobb három erényünk amit minden látogatónknak és követőinknek közvetítünk az a szabadság(szabad gondolkodás, szabad vélemény kinyilvánítás)egyéniség(személyben, személyiségben, világnézetben)testvériesség(tisztelet, kedvesség, megértés, barátságosság)!

Tehát kérjük segítsétek ezen szervezetünket és annak a céljait mert nemes cél az ami hajt minket!

EFKSZ-ének az alapítói:

Alapító: Johnaten Draken Brown

Ezen szervezetünk közösségi adományokból azaz támogatásból él meg! Kérjük önöket ezen indokból kifolyólag, hogy támogassák a mi kis közösségi szervezetünk növekedését és célját az által, hogy ránk szán egy kisebb összegű adományt azaz a szervezetünk alapító atyjának:

A következő címen tud támogatást küldeni a szervezetünk számára:

https://www.paypal.me/szklenarjozsef?locale.x=hu_HU

Figyelem! Ezen jegyzetem egy elmentett adatott tartalmaz a szervezetem oldalával kapcsolatban!

Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük